LEKKERE CADEAUS OM WEG TE GEVEN

of om zelf op te eten!

Maar natúúrlijk! Geen probleem. Wij regelen dat voor je. We maken CULIGIFTS in allerlei soorten, maten én smaken. Zoet, hartig, lokaal of exotisch. Met liefde, kwaliteit en creativiteit, zoals je van ons gewend bent. Van brievenbusverrassing tot een grote luxe box.

Onze CULIGIFTS zijn op verschillende manieren in te zetten. Het is een heerlijk cadeau voor je collega’s of personeel. Als feestdag-verrassing, jubileum, incentive of alternatieve borrel. Lunch- of borrelpakketten voor deelnemers van een online evenement is ook één van de mogelijkheden.

Ook leuk voor thuis!

CULIGIFT is óók een lekkere verrassing voor opa en oma, die vriendin die je al zo lang niet hebt gezien, of je vriendencluppie. Of wat dacht je, om een voorjaarsvakantie pakket naar je (klein)kinderen te sturen? Elk pakket wordt met zorg samengesteld en ingepakt. Daar hebben we wel even wat tijd voor nodig. Hou daar rekening mee en bestel op tijd!

WKR

Je personeel kan wel een extra opkikker gebruiken in deze rare tijd. En mooi meegenomen: Je bedrijfsgeschenk is fiscaal aftrekbaar en voor 2020 heeft de Belastingdienst de drempelwaarde voor de vrije ruimte verhoogd, als onderdeel van het Coronasteunpakket.

Wil je meer informatie ontvangen? Óf wil je een culigift bestellen?