Logo Buro Fudge

de truffels van Monty Bojangles

hemelse hapjes voor fijnproevers

Truffels zijn kleine, verleidelijke lekkernijen van chocolade en cacao. Als je op zoek bent naar de ultieme truffelervaring, dan zit je goed bij Monty Bojangles truffels. Deze heerlijke traktaties laten je genieten van een stukje hemel in elke hap.

de geschiedenis van Monty Bojangles

Voordat we dieper ingaan op wat Monty Bojangles truffels zo bijzonder maakt, willen we je iets vertellen over het verhaal achter Monty Bojangles. Monty Bojangles is een Brits merk dat in 2008 werd opgericht door Simon Meyers. Zijn doel was om truffels te creëren die niet alleen onweerstaanbaar waren, maar ook een gevoel van avontuur en verbeelding opriepen. En dat is precies wat Monty Bojangles doet.

Waar de naam vandaan komt? Monty Bojangles is de kat van Simon. Het is een kat met een charmante persoonlijkheid die je met zijn grappige klunzigheid altijd een glimlach geeft. En bovenal een trouwe metgezel. De perfecte mascotte. Charmant, avontuurlijk, lief en grappig. Zo kreeg het merk de naam van de kat.

de magie van Monty Bojanglestruffels

Monty Bojangles truffels onderscheiden zich op verschillende manieren van andere truffels op de markt:

  • Heel veel smaken! Monty Bojangles biedt een breed scala aan smaken, van klassieke melkchocolade tot exotische combinaties zoals zeezout-karamel en framboos-chocolade. Er is voor elk wat wils, ongeacht je smaakvoorkeur.
  • Ambachtelijk.  De truffels worden met de hand gemaakt met de beste ingrediënten. In elke hap proef je de aandacht voor detail en vakmanschap.
  • Unieke verpakking. Bij Buro Fudge kijken we ook altijd naar de verpakking, vanwege onze liefde voor grafische vormgeving. Hierin is Monty Bojangles méér dan een goed voorbeeld. De truffels worden gepresenteerd in prachtige en kleurrijke verpakkingen waar je blij van wordt. Ze zijn daardoor perfect als cadeau voor vrienden en familie, maar ook zéker om jezelf te verwennen.
  • Voor iedereen die van chocola houdt. Monty Bojangles truffels zijn geschikt voor vegetariërs en zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen. Er zijn zelfs een aantal smaken vegan. Ze zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde cacao, wat het merk milieubewust maakt.
  • Wereldwijd populair. Monty Bojangles heeft wereldwijd een trouwe schare fans verzameld, van Londen tot New York. Dit merk heeft een reputatie opgebouwd voor chocoladetruffels van de hoogste kwaliteit. In Nederland zijn ze op weinig plekken verkrijgbaar. Buro Fudge importeert ze direct vanuit Engeland en daarom kun je bij ons terecht voor (bijna) alle smaken!
een geluksmomentje van puur genot

Monty Bojangles truffels zijn niet lekkere chocolaatjes; het zijn kleine geluksmomentjes, die met liefde en toewijding zijn gemaakt. Een heerlijke ganache, zacht en vol smaak. Daaroverheen een laag cacaopoeder van de beste kwaliteit. Of je nu een doosje truffels deelt met vrienden, een romantisch avondje thuis hebt gepland, of gewoon een verwennerij voor jezelf zoekt, Monty Bojangles does the trick. Je krijgt gegarandeerd een glimlach van oor tot oor, gevolgd door een mmmmm…. waarbij de oogleden even gesloten worden.

Het is moeilijk om de sensatie van het proeven van een Monty Bojangles truffel te beschrijven. De eerste hap is een explosie van smaken en texturen – de zijdezachte chocolade smelt in je mond en vermengt zich perfect met de vullingen. Het is een moment van pure geluk, een korte ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

dus, waar wacht je nog op?

Het is de hoogste tijd om jezelf of iemand van wie je houdt te trakteren op zo’n  hemels Monty Bojangles momentje!

Kom snel jouw favoriete smaak uitzoeken bij Buro Fudge op Rijnstraat 36b in Woerden. Woon je niet in Woerden? Heb jij even pech. Gelukkig kun je Monty Bojangles ook bestellen via onze webshop.