Logo Buro Fudge
Mixen, kneden, rijzen, proeven en op smaak brengen... van idee naar sterk concept. Buro Fudge is géén snoepfabriek. Buro Fudge bedenkt en ontwikkelt dwaze ideeën en zorgt dat deze concepten prettig blijven plakken, net als fudge.

sticky stories are the best.

Buro Fudge geeft ideeën een ziel, met een eigen karakter en een eigen taal. Het verhaal dat op die manier verteld wordt, zorgt dat het gaat leven bij jouw community en dat je in kunt spelen op de emotie.

what the fudge?!

We werken aan (re)branding, campagnes, events en content. Creatief ontwerp is helemaal ons ding.

Dus ben je op zoek naar een opvallende visual identity voor jouw bedrijf, sticky content voor je social media kanalen, een klantevent met een boodschap, een on- of offline actie om je community te versterken.

Wij helpen je graag!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk ons portfolio voor een selectie van de toffe opdrachten waar wij aan gewerkt hebben!

about BURO FUDGE

Wij, Patricia & Lieke, vormen sinds 2019 Buro Fudge.

In 2020 hebben we een winkel toegevoegd aan ons buro, waardoor we veel contact en feeling hebben met ‘de consument’. Ons hart ligt dan ook bij horeca, retail en de culturele sector.

let’s get fudged!

Wil jij ons aan het denken zetten? Buro Fudge komt graag bij je langs. We’ve got the fudge, zorg jij voor de koffie of thee?

Of kom langs bij ons buro en winkel onder één dak aan de Rijnstraat in de binnenstad van Woerden. Dan zorgen wij voor fudge én voor thee!

06-22543840

idea | concept | visual identity | graphic design | storytelling | sticky content | event