Logo Buro Fudge

de WINKEL

Buro Fudge is een fudge- en theewinkel in de leukste straat van Woerden, de Rijnstraat. We verkopen onweerstaanbare thee van Palais des Thés en Kusmi uit Parijs en in de vitrine ligt handgemaakte fudge.

De winkel is ingericht met vintage bureaus en retro archiefkasten, want we moeten onze naam wel eer aan doen natuurlijk. Tussen de vintage typemachines staan heerlijke Engelse koekjes, marshmallows met een dikke laag Belgische chocolade, prachtige theebloemen en ander lekkers. Stuk voor stuk met een bijzondere of opvallende vormgegeving. Het oog wil ook wat tenslotte!

Van al dat lekkers kunnen we fijne cadeaupakketjes maken. Leuk om weg te geven óf om jezelf cadeau te doen.

Ben je niet in de buurt, maar heb je wél dringende behoefte aan fudge, thee of ander lekkers? Bestel dan via de webshop!

Handgemaakte Fudge

gemaakt in Woerden

De fudge wordt naar ons eigen recept gemaakt in Woerden bij de HALL. De smaken wisselen regelmatig, maar we geven je een tipje van de sluier: Limoen-roze peper fudge, een fudge van donkere chocola en framboos, frappuccino karamel, pistache, oreo, bastogne of salty pecan.

Nieuwsgierig? Kom gezellig even proeven!

Fudge gemaakt door de HALL
Theewinkel Woerden
Kusmi Tea

Palais des Thes

geselecteerd in Parijs

De losse thee die we in onze winkel verkopen is van Palais des Thés, een theehuis uit Parijs. Deze thee is nergens in Nederland te koop, behalve bij ons in Woerden! Palais des Thés maakt perfect gebalanceerde, verfijnde blends met de mooiste theeën en de beste ingrediënten.

Van krachtig en rokerig tot fris en zoet. Naturel of met een subtiel smaakje. Witte, groene of zwarte thee en ‘infusions’ van rooibos of fruit & kruid.

Je kunt kiezen voor een zakje of blikje. Je kunt ook een eigen blik of potje meenemen en dat laten vullen. Of ga voor een theeproeverij met een aantal blends in een buisje.

Kusmi Tea

Daarnaast verkopen we Kusmi Tea , óók uit Parijs. Dit theehuis is van oorsprong Russisch. Sinds 1867 maakte Pavel Kousmichoff in St. Petersburg zijn eerste theemelanges. Dit deed hij zo goed dat hij thee melanges mocht maken voor de Russische Tsaren. Deze recepturen zijn verpakt in prachtig gedecoreerde blikken met een hoog ‘hebben’ gehalte.