Palais des Thés

losse thee uit Parijs

Palais des Thés is een gerenommeerd theehuis uit Parijs. Wij zijn er trots op, dat wij als enige in Nederland dit prachtige merk verkopen. Bij Palais des Thés staat kwaliteit voorop. Het merk werkt rechtstreeks samen met theeboeren en -producenten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat hun klanten de meest verfijnde en authentieke theeën krijgen. Elk type thee wordt met zorg geselecteerd, geoogst en verwerkt om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen.

Een Wereld van Smaak

Palais des Thés biedt een breed scala aan theeën, van zwarte en groene thee tot witte en oolong variëteiten. Ook hebben we unieke en aromatische kruidentheeën en infusies van rooibos of kruidenblends. Of je nu houdt van de subtiele smaak van een groene thee uit Japan, de krachtige aroma’s van een zwarte thee uit India, of de rustgevende eigenschappen van kamille, Palais des Thés heeft voor elk wat wils. Naturel of met een subtiel smaakje.

Kom je er niet uit? Bel dan gerust, stuur een mail óf schroom niet langs te komen bij onze winkel voor een gepast thee-advies!